Nieuw: Try The Camper op Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Laatste update 10 oktober 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) organiseren op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs voor het eerst Try The Camper. Van 9 t/m 13 oktober kunnen bezoekers onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur hun eerste ervaring met in een camper rijden opdoen op het binnenterrein van de Jaarbeurs. Het doel is mensen enthousiast te maken om op vakantie te gaan met een camper en om de camperrijvaardigheidstrainingen te promoten die de NKC aanbiedt in samenwerking met BOVAG-rijscholen.

Ook meer doorgewinterde camperrijders kunnen met Try The Camper meedoen om tips over rijvaardigheid te krijgen. Ze kunnen daar bijvoorbeeld oefenen met speciale manoeuvres zoals inparkeren of met de breedte en hoogte inschatten van de camper.

BOVAG is op nog meer plekken op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs aanwezig om de BOVAG Kampeervakman te promoten:

BOVAG Pitstop op NKC-camping

BOVAG is dagelijks tussen 08.00 en 11.00 uur aanwezig op de NKC-camping (P2) met de BOVAG Pitstop. Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die op deze camping overnachten, kunnen in de BOVAG Pitstop voor vertrek de technische staat van hun kampeermiddel laten checken door een BOVAG-keurmeester. Ook kunnen de kampeerders hier terecht voor vragen over onderhoud van de caravan, camper of vouwwagen. Want, goed onderhoud voorkomt zorgen, verlengt de levensduur van het kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid.

BOVAG-Pitstop-600.jpg
 

Exclusieve rondleidingen over de beurs

BOVAG organiseert dit jaar samen met ACSI FreeLife exclusieve rondleidingen over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, speciaal voor mensen die van plan zijn om een caravan of camper aan te schaffen maar door de bomen het bos niet meer zien. Of voor startende kampeerders die graag kennis willen maken met verschillende kampeermiddelen om zo een overwogen besluit te kunnen nemen. Onder leiding van een onafhankelijk expert worden deelnemers aan de rondleidingen wegwijs gemaakt in het ruime aanbod aan kampeermiddelen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring