Gezocht: kandidaten algemeen voorzitter BOVAG (m/v)

Laatste update 04 oktober 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG zoekt een nieuwe algemeen voorzitter. Deze man of vrouw is een stevige bestuurder, beschikt over een sterk politiek netwerk, heeft een ondernemersgeest en geeft met elan sturing aan de belangrijke vraagstukken die de vereniging BOVAG komende tijd op zijn pad vindt.

Voor deze uitdagende rol zoekt BOVAG een inspirerend, verbindend en dienend persoon. De algemeen voorzitter is een warm mens en zeer toegankelijk voor de leden. Hij of zij heeft brede bestuurlijke ervaring, is strategisch sterk en beschikt over een goed politiek gevoel en netwerk. De voorzitter kan zichzelf ondergeschikt maken aan het belang van BOVAG en is gewend om in complexe omgevingen met verschillende stakeholders te werken. 
 
De algemeen voorzitter besteedt gemiddeld drie dagen per week aan zijn bestuurswerk bij BOVAG. Daarnaast treedt hij of zij ook extern voor het voetlicht namens BOVAG: bij externe bijeenkomsten, in de lobby en als spreker op congressen. De algemeen voorzitter dient de intentie en mogelijkheid te hebben om gedurende een of twee benoemingstermijnen van vier jaar de functie te vervullen.
 
BOVAG-ondernemers die zich herkennen in deze beschrijving en interesse hebben in de vacature, kunnen het uitgebreide, door de BOVAG-ledenraad opgestelde profiel voor de nieuwe BOVAG-voorzitter opvragen via annemiekeadamse@executivenetwork.nl. Wie aanvullende informatie wil, kan zich richten tot Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: peterniesink@bovag.nl of (030) 659 54 52.
 
Solliciteren kan tot en met vrijdag 25 oktober. Een sollicitatiecommissie bestaande uit leden van verenigingsbestuur en ledenraad, maakt een selectie uit de aanmeldingen, waarna gesprekken zullen plaatsvinden met uitverkoren kandidaten. BOVAG wordt in deze procedure begeleid door Tim Kamphorst van The Executive Network. Geïnteresseerden kunnen hun cv met motivatie mailen aan timkamphorst@executivenetwork.nl.
 
BOVAG streeft er naar de nieuwe algemeen voorzitter begin 2020 te kunnen aanstellen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring