BOVAG-najaarscampagne promoot onderhoud aan aanhangwagens en paardentrailers

Laatste update 18 oktober 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG zet het belang van onderhoud aan aanhangwagens en paardentrailers weer in de schijnwerpers dit najaar, met een nieuwe reclamecampagne die deze week van start is gegaan. Op Facebook en in paardenbladen zien zowel particulieren als bedrijven de boodschap dat ze voor goed onderhoud bij een BOVAG-aanhangwagenbedrijf moeten zijn. BOVAG en de BOVAG Onderhoudsbeurt staan immers voor kwaliteit, zekerheid en vakmanschap. De campagne loopt tot halverwege december. 

De campagne richt zich op kleine aannemers, zzp’ers, hoveniers en paardeneigenaren. BOVAG houdt jaarlijks in het najaar een reclamecampagne rondom de BOVAG Onderhoudsbeurt. 

Toolkit

Ook dit jaar is er weer een toolkit beschikbaar voor BOVAG-aanhangwagenbedrijf met posters, banners, animaties en advertenties. Daarmee kunt u zelf ook aanhaken op de campagne, en uw vakmanschap als BOVAG-bedrijf benadrukken. Deel bijvoorbeeld de banners en animaties op uw eigen social media-kanalen of hang de posters op in uw bedrijf. 

Folder

Er is ook een folder over de BOVAG Onderhoudsbeurt, die u online kunt aanbieden of kunt laten drukken en uitdelen onder uw (potentiële) klanten.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring