Bijeenkomst toekomst carrosserieopleidingen

Laatste update 18 oktober 2019 Leestijd: 2 min

Hoe is de instroom van leerlingen te vergroten voor carrosserieopleidingen? Met die vraag worstelen veel opleidingen en zo ook het MBO RijnIJssel in Arnhem. Daarom houdt RijnIJssel op dinsdag 29 oktober een bijeenkomst om hier met aanwezigen over door te praten. Specifiek onderwerp dat aan bod komt: ‘intensievere samenwerking tussen carrosseriebedrijven en ROC RijnIJssel’.

Vanuit de opleiding werd al eerder een avond georganiseerd om hierover te discussiëren, waarna een werkgroep met alle bevindingen aan de slag is gegaan. BOVAG was hier toen ook bij betrokken. Op 29 oktober presenteren de leden van de werkgroeperhun voorstellen. Door het groeiend tekort aan gekwalificeerd personeel heeft de branche opleidingen als deze hard nodig. Een tekort dat de komende jaren alleen maar zal toenemen. U bent daarom van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn.

Tijd, locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats van 18:00 tot 20:00 uur bij het RijnIJsel college aan de
Thorbeckestraat 6 in Arnhem. Aanmelden kan door een e-mail met uw gegevens te sturen naar bpvtechniek@rijnijssel.nl. Voor vragen kunt u bellen naar (030) 659 53 52. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring