AutoTech en Glasgarant op podium van BOVAG-bijeenkomst voor ruitschadeherstellers

Laatste update 31 oktober 2019 Leestijd: 2 min

Een aangepaste ratingssystematiek van Glasgarant en technische veranderingen in de branche zijn de twee hoofdonderwerpen van de bijeenkomst voor ruitschadeherstelbedrijven op 3 december aanstaande. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door BOVAG en vindt plaats vanaf 18.00 uur in het BOVAGhuis in Bunnik. Alle BOVAG-leden met een ruitschadeherstelbedrijf zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Maandag ontvangen alle ruitschadeherstellers per mail een persoonlijke uitnodiging, maar via de gele button onderaan deze pagina kunt u zich nu al aanmelden.

Anton Cornelissen is directeur van AutoTech en een van de sprekers tijdens deze bijeenkomst. AutoTech is een nieuwe opleider binnen de schadeherstelbranche en Cornelissen komt vertellen over technische veranderingen, zoals bijvoorbeeld kalibratie van ADAS-systemen, en de invloed daarvan op ruitschadeherstel.

De tweede spreker doet zijn verhaal namens Glasgarant. Per 1 januari 2020 voert Glasgarant namelijk aanpassingen door binnen haar netwerk. Vooral de aangepaste ratingssystematiek heeft impact op de ruitschadeherstellers die werken voor Glasgarant. Daarom is Glasgarant op deze bijeenkomst te gast om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Programma

  • 18.00 uur: Inloop en ontvangst met soep en broodjes
  • 19.00 uur: Aanvang programma
  • 20.30 uur: Afsluiting en netwerkborrel

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring