Regiobijeenkomst BOVAG Revisiebedrijven bij West End Machinefabriek in Lisse

Laatste update 12 november 2019 Leestijd: 2 min

Op de drempel van 2019 naar 2020 organiseert BOVAG Revisiebedrijven een regiobijeenkomst bij het prachtige familiebedrijf West End Machinefabriek in Lisse. Het bedrijf opent op donderdag 12 december speciaal voor alle BOVAG-revisieleden de deuren en u krijgt een kijkje in de keuken van deze ‘one stop shop’ voor revisie, fabricage en engineering.

Dit familiebedrijf laat zien hoe hun passie voor techniek heeft geleid tot vindingrijkheid en hoe zij met die vindingrijkheid hun klanten aan zich weten te binden. West End helpt klanten innoveren en maakt hiermee ook andere bedrijven toekomstbestendig. Maar wat heeft een technisch bedrijf nodig om dit door de jaren heen te faciliteren? Ze vertellen er graag over.

Ruimtevaartprogramma's

Naast een rondleiding door het bedrijf waar u zeker een aantal zeer bijzondere projecten te zien krijgt, vertellen zij hoe een goede samenwerking tussen de Willy Wortels en Leonardo Da Vinci’s van deze wereld een bijdrage levert aan bijvoorbeeld de ruimtevaartprogramma’s van ESA. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om bij te praten met collega-ondernemers.

Meld u aan

Op 12 december bent u vanaf 17.30 uur van harte welkom voor soep en broodjes. Het programma start om 18.30 uur. Om 20.30 uur sluiten we af met een borrel. Bent u nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis, de toekomst, de werkwijze en de bijzondere projecten van West End Machinefabriek? Meld u dan snel aan via de onderstaande button. 

Meld u direct aan voor de bijeenkomst

Klik hier voor meer informatie
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring