BOVAG Merkgarantiebewijs schadeherstel nu ook voor Mercedes-Benz

Laatste update 29 november 2019 Leestijd: 1 min

De BOVAG-tool ‘garantiebewijs schadeherstel’ wordt vanaf aankomende maandag 2 december uitgebreid met merkgarantiebewijzen in de stijl van Mercedes-Benz. Net als op de algemene BOVAG-versie, staan op het merkspecifieke garantiebewijs de vertrouwde BOVAG Garantievoorwaarden. Het BOVAG Merkgarantiebewijs is opgemaakt in de uitstraling van de betreffende merken.

Voor de merken VW, VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT, Skoda, Opel, Mazda, Renault, Dacia, Opel, Nissan, Hyundai en Ford bestond de tool al, en daar is nu dus Mercedes-Benz bij gekomen. Leden van BOVAG Schadeherstelbedrijven die een samenwerking hebben met een Mercedes-Benz dealer met merkerkenning, kunnen het BOVAG Merkgarantiebewijs op schadeherstel aanmaken. De Mercedes-Benz dealer reikt het merkgarantiebewijs uit.

BOVAG faciliteert het garantiebewijssysteem dat gebruikt wordt door alle bij BOVAG aangesloten herstellers door een BOVAGMerkgarantiebewijs uit te geven. De importeur krijgt de mogelijkheid om het garantiebewijs in zijn eigen look en feel te maken. Aan dit Merkgarantiebewijs zitten de vertrouwde BOVAG-garantievoorwaarden voor schadeherstel vast; 48 maanden garantie, bemiddeling bij geschillen, toegang tot de Geschillencommissie en dekking van garantie nakoming na faillissement.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring