Kijkdag bij Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar AutoHaarhuis | Geesteren

Laatste update 14 mei 2019 Leestijd: 2 min

Onafhankelijke autobedrijven kunnen op een uniek kijkje in de keuken nemen bij de winnaar van de verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019. Benieuwd naar het geheim van dit autobedrijf? Kom dan naar de kijkdag op woensdagavond 15 mei bij AutoHaarhuis in Geesteren.

Het belooft een interessante avond te worden met demonstraties, rondleidingen en uiteraard vertellen de broers Gerard en Hans Haarhuis en hun team zelf hoe zij zich voorbereiden op de toekomst. Kortom, een avond vol praktische tips en inspiratie!

Programma 15 mei 2019

17:30 – 18:00 uur  Inloop
18:00 – 19:00 uur  Diner
19:00 – 21:00 uur  Programma

  • Interview met Autobedrijf Haarhuis
  • Demonstraties: pass thru in de praktijk, demonstratie programmatie, rijhulpsystemen, demonstratie testbaan, carsharing auto (via app), diverse elektrische voertuigen
  • Rondleiding autobedrijf

Vanaf 21:00 uur  Borrel

De jury over AutoHaarhuis

"Een bedrijf dat zich mooi en smaakvol presenteert en waarin de jury alle positieve elementen van de VOC-handelsmentaliteit herkent." Zo typeerde de jury AutoHaarhuis in oktober vorig jaar. Verder noemde de jury dit bedrijf "een fullservicebedrijf binnen een ‘one stop shopping’-concept vanuit een opvallend mooi en verzorgd pand in een landelijke omgeving. Het bedrijf is klaar voor de toekomst met veel aandacht voor training en opleiding, sturen op cijfers en prachtige aftersales voorzieningen." Reden genoeg om een kijkje te nemen.

Meld u snel aan

Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar autobedrijf@bovag.nl, en vermeld daarin met hoeveel personen u komt en of u mee wilt eten.

Sneak-preview-eGO.jpg

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring