[Enquête] Geef uw mening over de outlet op KCJ 2019

Laatste update 09 mei 2019 Leestijd: 2 min

Tijdens het BOVAG en KCI Jaarcongres in april heeft KCI aangekondigd dat zij van plan is op de eerstvolgende Kampeer en Caravan Jaarbeurs een outlet in te richten met overjarige modellen. Het bestuur van Caravan- en Camperbedrijven heeft zijn zorgen geuit over deze plannen en is in gesprek met de beursorganisatie. In opdracht van het bestuur houdt BOVAG nu een enquête om de mening van alle leden van de afdeling caravan- en camperbedrijven op te halen.

Sinds het jaarcongres op 1 april heeft het bestuur van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven met tientallen ondernemers gesproken over de organisatie van deze outlet. Naar aanleiding daarvan is BOVAG een enquête gestart. Wilt u ook uw mening geven over de genoemde plannen en de korte vragenlijst invullen? De link naar de vragenlijst heeft u op dinsdag 7 mei in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen. U kunt ook een mail sturen naar caravancamper@bovag.nl, dan ontvangt u de vragenlijst opnieuw. Invullen gebeurt anoniem, BOVAG kan niet herleiden wie welk antwoord heeft gegeven. Invullen kan tot en met woensdag 15 mei 2019. Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

Over de outlet

Het plan van de beursorganisatie is om op de KCJ circa tachtig overjarige modellen op het binnenterrein van de beurs aan te bieden. Hiermee wil de beursorganisatie naar eigen zeggen meer bezoekers naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs trekken en zorgen dat de overjarige voorraad (die bij dealers staat) afbouwt. De exacte invulling en de logistieke organisatie van de outlet staat nog niet vast.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring