BOVAG Rijscholen presenteert resultaten ROCA tijdens ALV op 19 juni

Laatste update 07 mei 2019 Leestijd: 2 min

De uitkomsten van het Relatieonderzoek CBR Autorijscholen (ROCA), dat BOVAG Rijscholen momenteel houdt onder rijscholen, worden gedeeld op de Algemene Ledenvergadering op 19 juni. Er is daarbij ruimte om vragen te stellen én uw mening te geven. De middag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Meld u vandaag nog aan voor deze bijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik!

Naast de resultaten van ROCA wordt u bijgepraat over actualiteiten in de rijscholenbranche. U krijgt een update over diverse BOVAG-lobbytrajecten, zoals de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen (WRM), automaatcode en de impact van ADAS en EV.

Werkgeverszaken

Ook op het gebied van werkgeverszaken en arbeidsvoorwaarden is BOVAG volop aan de slag voor rijscholen. Fedde Monsma, manager werkgeverszaken van BOVAG, vertelt u op 19 juni wat er in de sector speelt op het gebied van pensioen, cao en opleidingen. Hoe gaan we om met schaarste op de arbeidsmarkt en wat de plannen zijn voor BOVAG-rijscholen? Na de presentatie gaan we onderling in gesprek over wat er nodig is voor de branche.

Speerpunten

Ten slotte lichten afdelingsvoorzitter Frank Hoornenborg en branchemanager Jos van den Broek lichten toe welke speerpunten en projecten er in de tweede helft van 2019 op de planning staan van BOVAG Rijscholen.

Afsluitende barbecue

Na de ALV bent u op de hoogte van wat er speelt in de rijscholenbranche en wat BOVAG doet om uw belangen te behartigen. De ALV sluit af met een gezellige barbecue, zodat ook voldoende tijd is om uitgebreid met collega-rijschoolhouders bij te praten. 

Programma 19 juni:

  • 15:30 uur  Inloop en ontvangst
  • 16:00 uur  Aanvang bijeenkomst
  • 18:00 uur  Afsluiting én BBQ
  • 20:00 uur  Einde
Bent u er óók bij? Aarzel niet en meld u vandaag nog aan via onderstaande knop.

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring