BOVAG bij Max Verstappen met Try the bike

Laatste update 15 mei 2019 Leestijd: 2 min

Op de Jumbo Racedagen op 18 en 19 mei gaat BOVAG weer op zoek naar potentiële motorrijders door het aanbieden van ‘Try the bike’. Professionele instructeurs van BOVAG-rijscholen staan klaar om bezoekers kosteloos een eerste motorrijles te geven en hen de ‘kick’ van het motorrijden te laten ervaren.

De organisatie van de Jumbo-racedagen verwacht ongeveer 100.000 bezoekers te ontvangen in de twee dagen van het evenement op het circuit in Zandvoort. Publiekstrekker is natuurlijk Max Verstappen die een show geeft in een Formule 1-wagen, een podiumpresentatie houdt en een bus-tour maakt langs zijn fans. Verder kunnen bezoekers onder andere kijken naar: de Ladies GT-race, Superkarts, de Mazda MX-5-club en de FIA WTCR Touringcar cup.

Op het terrein rond het circuit is van alles te zien en te doen voor de hele familie. Naast het populaire ‘Try the bike’ (vanaf 17 jaar), staat BOVAG er ook met een springkussen voor de kinderen. Ervaring van eerdere ‘Try the bike-dagen’ zoals op de MOTORbeurs is dat deelnemers na deze les zo enthousiast worden dat ze ook daadwerkelijk een motorrijopleiding gaan nemen. Try the bike is een samenwerking van BOVAG Rijscholen en BOVAG Gemotoriseerde Tweewielers. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring