Bezoekers ANWB Kampeerweekend blij met kampeermiddelcheck in BOVAG Pitstop

Laatste update 17 mei 2019 Leestijd: 2 min

Zo’n zestig consumenten lieten hun kampeermiddel checken in de BOVAG Pitstop op het ANWB Kampeerweekend op zondag 12 mei. BOVAG stond daar wederom om het BOVAG-kampeerbedrijf te promoten én om kampeerders te wijzen op het belang van periodiek onderhoud. Drie BOVAG Keurmeesters waren aanwezig om de caravans, campers en vouwwagens in de pitstop te controleren. De nadruk lag dit keer op banden en de gasinstallatie.

De BOVAG Pitstop had de hele dag aanloop van vertrekkende campinggasten. De kampeerders konden aan de BOVAG Keurmeesters en branchemanager Maarten Mastop hun vragen stellen over onderhoud en schade. Er was dit keer extra aandacht voor de campers, omdat dit een groeiende groep kampeerders betreft.

De BOVAG Keurmeesters zagen in de pitstop veel caravan- en camperbanden met een te lage bandenspanning, een verkeerde aankoppeling van de breekkabel, te oude gasslangen en geen of onvoldoende ventilatie van de ruimte waar de gasfles staat.

Branchemanager Maarten Mastop: “De kampeerders gaven aan veiligheid zeker wel belangrijk te vinden en waren zichtbaar blij met de handige tips en eyeopeners die de keurmeesters te plekke konden geven. Natuurlijk hebben we hen niet met lege handen laten wegrijden, bij vertrek hebben we onder andere de BOVAG-kampeergidsjes uitgedeeld boordevol tips over veilig en duurzaam vakantie vieren met de caravan, vouwwagen en/of camper en de moeders kregen vanwege Moederdag een roos mee naar huis.”

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring