AutoHaarhuis: “ViaBOVAG.nl past bij de kwaliteit die wij uitstralen”

Laatste update 22 mei 2019 Leestijd: 2 min

Winnaar van de verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 AutoHaarhuis uit Geesteren adverteert op viaBOVAG.nl en is daar zeer over te spreken. Eigenaar Hans Haarhuis deelt zijn ervaringen over de occasionwebsite. “De leads die via viaBOVAG.nl binnenkomen zijn vrijwel altijd serieus, dat maakt het extra interessant.”

Waarom viaBOVAG.nl?

“Wij zijn een BOVAG-bedrijf. Dat betekent voor klanten dat wij een bepaalde kwaliteit uitstralen. Daar past een occasionwebsite bij die dezelfde kwaliteit uitstraalt en de zekerheden biedt die klanten van ons als BOVAG-autobedrijf verwachten.”

Wat is uw ervaring met de andere occasionwebsites?

“Eigenlijk heb ik met alle portals waarop wij adverteren prima ervaringen. Dat geldt zeker voor viaBOVAG.nl. Ik merk dat de site nog iets minder leads oplevert, maar dat is een kwestie van tijd. Als je iets nieuws begint, heeft het even tijd nodig. Wat ik wel al kan zeggen, is dat de leads die via viaBOVAG.nl binnenkomen vrijwel altijd serieus zijn. Dat maakt het extra interessant voor ons.”

Vraagt de BOVAG-portal om extra werk?

“Nee. Adverteren gaat net zo eenvoudig als op andere websites. Gewoon een vinkje zetten en klaar ben je. Dat we nu adverteren met BOVAG-garantie past bij ons kwaliteitsimago. Daar hoort garantie gewoon bij, dus daar gaan we voor.”

Garantie is één ding, omruilgarantie iets anders. Hoe kijkt u hier tegenaan?

“Omruilgarantie komt nagenoeg nooit voor, dus dit houdt ons absoluut niet tegen om te adverteren. Ik denk dat het zelfs een positieve uitstraling heeft. Omdat je zo’n soort garantie durft te geven, krijgt de klant meteen de indruk dat wij achter ons product staan. Want dat klopt: wij staan achter onze producten. Het straalt alleen maar meer zekerheid uit voor een potentiële koper. Vandaar dat de leads die viaBOVAG.nl genereert zo serieus zijn. Daar komen mensen echt op af.”

Klik hier voor al het nieuws over viaBOVAG.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring