PSA omarmt 100% onderhouden

Laatste update 05 maart 2019 Leestijd: 2 min

Groupe PSA Nederland, importorganisatie van de merken Peugeot, Citroën en DS Automobiles, maakt sinds kort gebruik van het 100% onderhouden keurmerk voor haar occasionlabels. Kopers zijn hierdoor zeker van een volledige, transparante onderhoudshistorie. Het 100% onderhouden- keurmerk zorgt voor snellere verkoop en een hogere verkoopprijs van occasions bleek recentelijk uit een analyse van de autoverkopen van vier grote autobedrijven.

Het kwaliteitslabel 100% onderhouden is qua opzet vergelijkbaar met het kilometerkeurmerk Nationale Autopas. Het is te herkennen aan het speciale weblabel bij de advertentie en bij de auto in de showroom. Het initiatief wordt gesteund door ANWB en BOVAG.

Samenwerking PSA en 100% onderhouden

Wouter Bolderman, Corporate Sales & Used Cars bij Groupe PSA Nederland is verheugd dat de dealerorganisaties van Peugeot, Citroën en DS Automobiles hiermee voorop lopen en als eerste collectief aansluit bij de stichting. “Dit past geheel in ons beleid om de occasionkopers maximale transparantie en zekerheid te bieden. Met de occasionlabels Peugeot Leeuwekeur, Citroën Select en DS Certified zijn we al toonaangevend en daar komt nu extra onderscheid bij”.

Anton Pluim van Stichting 100% onderhouden: “Consumenten zoeken zekerheden en dat moet je objectief en bewijsbaar bieden. 100% Onderhouden helpt professionele autobedrijven met het aantoonbaar maken van een transparantie onderhoudshistorie door het stellen van heldere en controleerbare richtlijnen. Juist kwalitatieve bedrijven als de Peugeot, Citroen en DS-dealers die het vaak al heel goed doen, kunnen zich hier heel makkelijk mee onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. En het is fijn voor de consument”.

 
Meer informatie over 100% onderhouden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring