Vandaag op de mat: post van uw BOVAG-accountadviseur

Laatste update 07 juni 2019 Leestijd: 2 min

Iedere dag staan de twee BOVAG-accountadviseurs Arthur van Engelen en Frans Bastiaansen klaar voor leden, óók voor verhuur- en deelautobedrijven. Heeft u vragen over wat BOVAG precies voor u doet? Wilt u meer uit uw lidmaatschap halen of ergens over sparren, zoals ontwikkelingen in de branche of de toekomst van uw verhuur- of deelautobedrijf? Neem dan contact op! U ontvangt het kaartje met contactgegevens ook via de post, zodat u de gegevens altijd bij de hand heeft.

Arthur van Engelen en Frans Bastiaansen hebben veel kennis en expertise van verschillende branches en helpen u graag verder. Op het onderstaande kaartje ziet u de rayonindeling van de accountadviseurs en hun contactgegevens. Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten of ga naar deze pagina voor meer informatie.

Accountadviseurs-VHR.jpg

Elena en BOVAG Ledenadvies

Voor vragen over arbeidsrecht, personeel, cao, milieu, fiscale of andere juridische zaken, kunt u het beste contact opnemen met de juristen van BOVAG Ledenadvies via (030) 659 53 00. En voor alle vragen over Elena kunt u terecht bij de Elena-supportdesk: (085) 024 05 21 of support@elena.nl.

Menukaart

Bekijk ook eens de menukaart met alle producten en diensten die BOVAG exclusief voor leden (en veelal gratis) beschikbaar heeft.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring