Elektrisch vervoer in de praktijk: kom naar de roadshow

Laatste update 25 juni 2019 Leestijd: 3 min

Wat betekent de komst van elektrisch vervoer voor sales, techniek en bedrijfsvoering? BOVAG, OOMT en Innovam bundelen hun krachten en gaan op 2 en 3 juli op EV-roadshow; een praktische sessie op locatie bij een collega-ondernemer die al de nodige ervaring heeft met EV. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Entreekosten zijn 35 euro per persoon.

De elektrische auto verdringt in hoog tempo de benzine- en dieselauto uit het straatbeeld. Over tien jaar zal naar verwachting 75 procent van de nieuw verkochte auto’s in Nederland elektrisch zijn. Dat heeft voor u als ondernemer gevolgen. Welke gevolgen dat precies zijn, onderzocht BOVAG en dan met name het effect van EV op het aftersales businessmodel. Hoogtepunten van dit rapport worden tijdens de roadshow toegelicht.
De tweede spreker is van E-Division en legt uit wat er komt kijken bij de verkoop van een e-auto. Waar moet uw klant aan denken bij de aanschaf van een elektrische auto? Na deze sessie heeft u inzicht in alle facetten die betrekking hebben op het verkopen van EV en de daarbij behorende service.

De derde onderwerp is EV en techniek. De kans wordt steeds groter dat klanten langskomen voor onderhoud of reparatie aan een elektrisch voertuig. Kent u de veiligheidseisen voor het werken met e-voertuigen? Wat zegt de NEN9140 norm hierover? Hoe kunt u een e-voertuig veiligstellen en welke technicus mag dat doen? Op deze vragen en meer krijgt u antwoord bij dit onderwerp.

Programma en locatie

Op 2 juli vindt de roadshow plaats bij ABS Autoschadeherstel Splinter in Amsterdam en op 3 juli bij Van Leeuwen auto’s in Kesteren. Voor beide dagen is het programma als volgt:
  • 19.00 uur Ontvangst met koffie & thee
  • 19.30 uur Welkomstwoord door BOVAG
  • 19.40 uur Ronde 1: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en EV&Techniek
  • 20.10 uur Ronde 2: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en EV&Techniek
  • 20.40 uur Ronde 3: Keuze uit Highlights BOVAG-onderzoek, EV&Sales en EV&Techniek
  • 21.00 uur Afsluitende borrel
Aanmelden voor de roadshow EV
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring