BOVAG Nationale Autowasdag zamelt 21.912 euro in voor Muziekids

Laatste update 12 juli 2019 Leestijd: 3 min

De ruim zestig BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven die deelnamen aan de BOVAG Nationale Autowasdag hebben maar liefst 21.912 euro gedoneerd aan stichting Muziekids. Op zaterdag 29 juni spanden deze bedrijven zich in om zoveel mogelijk auto’s te wassen en poetsen, waarbij een deel van de opbrengst was bestemd voor het goede doel.

De cheque werd op woensdag 10 juli uitgereikt in de Muziekids-studio in het Prinses Maxima Centrum (Utrecht). Jordan de Vos, een van de initiatiefnemers van Muziekids, was blij verrast dat er zijn stichting werd gekozen als goed doel. “We bestaan nog niet zo lang in vergelijking met andere goede doelen, pas tien jaar, en kunnen de hulp goed gebruiken. We zijn warm onthaald door BOVAG en hebben veel positieve reacties gekregen van autowas- en poetsbedrijven. We hadden geen idee dat er zóveel auto’s gewassen zouden worden. Het resultaat is echt geweldig!”

Trots

Branchemanager Erik Stern van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven: “De deelnemende leden waren stuk voor stuk enthousiast over Muziekids als goed doel voor de BOVAG Nationale Autowasdag. Ik ben trots dat zoveel autowas- en poetsbedrijven deelnamen aan de actie. We dragen de stichting Muziekids een warm hart toe en ik ben blij dat we dit mooie bedrag mochten doneren.”

Muziekids-studio’s voor ernstig zieke kinderen

Op 29 juni vond Nationale Autowasdag plaats, waarbij ruim zestig autowas- en poetsbedrijven uit het hele land voor het begin van de eerste zomervakanties (regio Zuid) allerlei ludieke acties organiseerden om geld in te zamelen voor de stichting Muziekids. Voor elke wasbeurt op deze dag werd 1 euro en per poetsbeurt 10% van de opbrengst gedoneerd aan de organisatie die ernstig zieke kinderen in hun muziekstudio’s even laat vergeten dat ze ziek zijn. Zij kunnen hier zingen, plaatjes draaien en instrumenten bespelen, wat ook bevorderlijk is voor hun herstel. Alle kinderen die op zaterdag 29 juni meekwamen naar het BOVAG-autowasbedrijf kregen een kleurplaat, waarmee ze kans maken op een dag Efteling met het hele gezin.

Uitreiking-cheque-Nationale-Autowasdag-Muziekids-2019-website.jpg

Foto: Jordan de Vos van Muziekids (links) ontvangt de cheque van Erik Stern (rechts), namens de deelnemende BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring