Belangrijke post over Elena: heeft u het al gezien?

Laatste update 05 juli 2019 Leestijd: 2 min

Elena is hét waarschuwingssysteem van en door BOVAG-leden, waarmee u een potentiële huurders aan de balie eenvoudig kunt checken. Deze week brengt BOVAG Elena extra onder de aandacht met een brief, inclusief een flyer met tien goede redenen om Elena te raadplegen én vooral ook te vullen. Want hoe actiever we met elkaar Elena gebruiken, hoe beter we criminaliteit buiten de deur kunnen houden.

Elena helpt om exact te weten wie er voor uw balie staat, zodat u kunt inschatten of u risico loopt op wanbetaling, diefstal of schade aan uw eigendom. Wanneer een potentiële huurder zich bij een collega-verhuurbedrijf niet aan de afspraken heeft gehouden en in Elena is geregistreerd, krijgt u daar melding van. En minstens zo belangrijk: omgekeerd kunt u ook uw collega’s waarschuwen voor een huurder waar u problemen mee heeft. Belangrijk dus om naast het checken ook het systeem te vullen. Zo houden we de branche veilig en prettig. Elena is bovendien getoetst door de Autoriteit Persoonsgegevens en kosteloos te gebruiken door BOVAG-verhuur- en deelautobedrijven.

In de onderstaande flyer leest u tien redenen om nog meer gebruik te maken van Elena. Wil u meer weten over Elena of heeft u nog vragen? Ga dan naar mijn.bovag.nl/elena.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring