Mobilox VMS klaar voor ‘dual pricing’ en komt met actie voor viaBOVAG.nl-klanten

Laatste update 17 januari 2019 Leestijd: 2 min

Het voorraadbeheersysteem van Mobilox biedt nu ook ‘dual pricing’: de mogelijkheid om op viaBOVAG.nl verschillende prijzen te hanteren. Ook is het mogelijk om te adverteren met de BOVAG 40-Puntencheck, BOVAG Afleverbeurt en 100% Onderhouden-label.

Ook Wheelerdelta, OBS, VWE, Autosoft en Autotelexpro zijn klaar voor dual pricing. Used Car Controller (A2SP) werkt ook aan een dual pricing-oplossing.

BOVAG heeft de voertuigmanagementsystemen gevraagd de mogelijkheid van gedifferentieerde pricing in te bouwen, zodat autobedrijven per occasionwebsite kunnen kiezen welke prijs en welk afleverpakket ze willen hanteren. Dat is belangrijk omdat op viaBOVAG.nl alle auto’s voorzien moeten zijn van BOVAG Garantie.

Actie voor viaBOVAG-klanten

Speciaal voor klanten van viaBOVAG.nl biedt Mobilox in 2019 haar voertuigbeheersysteem met € 10 korting aan. Voor € 35 euro per maand kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van Mobilox, inclusief een controle van de bedrijfsvoorraad. Ga voor meer info naar www.mobilox.nl. Om gebruik te maken van de korting, hoeft u alleen aan te geven dat u klant van viaBOVAG.nl bent.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring