Gastheerschapsgoeroe Willem Reimers slotspreker op fietscongres

Laatste update 31 januari 2019 Leestijd: 2 min

Zeg je ‘gastheerschap’, dan denk je aan ‘meneer Reimers’. Deze gastheerschapsgoeroe sluit het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven op inspirerende wijze af. Willem Reimers is bekend van populaire tv-programma’s als Mijn Tent is Top en Herrie in het Hotel. Samen met chefkok Herman den Blijker gaf hij (startende) ondernemers tips op het gebied van gastvrijheid en beleving. Ook voor de fietsretail heeft hij waardevolle eye-openers, want één ding is zeker: gastheerschap is een vak apart. Wees er dus bij op 11 februari in Maarssen!

Willem-Reimers-225x300.jpgWillem Reimers heeft in de functie van directeur diverse hotels succesvol gemaakt, zoals Novotel en The Grand in Amsterdam. Hij heeft vanuit deze functies niet alleen veel ervaring opgedaan in marketing en sales, maar is ook een expert  in etiquette. Hij is met recht dé gastheerschapskenner van Nederland. Op het congres laat Reimers zien dat gastvrijheid niet alleen gaat over goede manieren, maar ook alles te maken heeft met omgaan met je medewerkers, jezelf onderscheiden, kansen zien en meer verkopen. Gastvrijheid is volgens Willem Reimers geen luxe, maar pure noodzaak!

De kracht van het fietsbedrijf

Het jaarcongres van BOVAG Fietsbedrijven op 11 februari draait om het thema ‘De kracht van het fietsbedrijf’. U gaat na deze dag met veel praktische informatie naar huis. Er staan workshops over rendement, personeel en gastheerschap op het programma. Ook hoort u van professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas over de toekomst van de mobiliteit, en waar kansen   liggen voor de fietsretail. Natuurlijk is er volop tijd om bij te praten met ondernemers uit de fietsbranche. Of breng een bezoek aan de informatiemarkt, waar u bijvoorbeeld de BOVAG-accountadviseurs, BOVAG-ledenadviseurs en BOVAG-bedrijfsadviseurs uw vragen kunt voorleggen.  

Gastvrije congreslocatie: Inn Style (Maarssen)

Congreslocatie Inn Style in Maarssen ademt gastvrijheid uit en is een belevenis op zich: centraal gelegen, gratis en dichtbij parkeren, moderne faciliteiten en een prachtig uitzicht over de Maarsseveense plassen.

Meld u vandaag nog aan via mijn.bovag.nl/fietscongres!

Foto: Speakers Academy, Walter Kallenbach

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring