Inzoomen op ADAS 10 april 2019

Laatste update 27 februari 2019 Leestijd: 2 min

BOVAG heeft onderzoek laten doen naar het effect van ADAS* (Advanced Driver Assistance Systems/rijhulpsystemen) op schadeherstel, onderhoud en reparatie. De resultaten van dit onderzoek presenteren wij op woensdag 10 april 2019 in het BOVAGhuis in Bunnik.

Uit het onderzoek blijkt dat een gevolg van ADAS is: 23 procent minder schade in aantallen en een 9 procent lagere omzet in schadeherstel in 2030. Heeft u enig idee hoe snel de ontwikkelingen van de verschillende rijhulpsystemen gaan? Genoeg stof tot nadenken voor u als ondernemer. 

De resultaten van dit onderzoek presenteren wij op woensdag 10 april 2019 in het BOVAGhuis in Bunnik. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. We starten om 14.00 uur en sluiten af met een borrel rond 17.00 uur. Meld u aan via onderstaande knop. 

Aanmelden voor ADAS op 10 april 2019

Programma

  • 14.00 uur    Inloop/ontvangst
  • 14.30 uur    Presentatie van het onderzoek naar het effect van ADAS op schadeherstel, onderhoud en reparatie, door Frank Ruygrok en Renate Weggemans van BOVAG.
  • 15.15 uur    BOVAG, Innovam, OOMT en RAI Vereniging hebben de handen ineengeslagen en een intensieve studie gedaan naar de Werkplaats van de Toekomst. In aanloop naar 2040 is er een vijftal ontwikkelingen die zorgt voor veranderingen waar elk autobedrijf mee te maken krijgt. In hoofdlijnen neemt Bram Wolf (Innovam) u hier in mee.
  • 16.00 uur    Pauze
  • 16.15 uur    "Gezocht een Flying Car Developer en Cyber Attack Agent". Evert-Jeen van der Meer (Industry Director Automotive bij Aon) is de bedenker van De Nationale Platoontest met (semi)autonome auto’s op de A2 en geeft een inkijkje in de risico’s van autonoom rijden & connected cars en waarom auto’s een rijbewijs moeten halen.
  • 17.00 uur    Afsluiting / Borrel

 Wij kijken uit naar uw komst.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring