U heeft nog drie dagen om de enquête over de verhuur- en deelautobranche in te vullen

Laatste update 13 december 2019 Leestijd: 2 min

Wilt u een beeld krijgen van hoe de verhuur- en deelautobranche eruit ziet? Beantwoord dan een paar korte vragen over uw bedrijf, dit kan uiterlijk zondag 15 december. BOVAG heeft de link naar de enquête afgelopen week nog een keer naar u toegestuurd. Hoe meer leden de vragenlijst invullen, des te representatiever de uitkomsten. Wilt u vijf minuten tijd nemen voor het onderzoek? De resultaten hoort u op 22 januari 2020, op het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven.

Deze enquête stelt nagenoeg dezelfde vragen als de vragenlijsten die we de afgelopen paar jaar in het najaar hebben rondgestuurd, eveneens in de aanloop naar het jaarcongres. Door deze cijfers opnieuw op te vragen, kunnen we een goede vergelijking maken en kijken naar ontwikkelingen en trends. Aanvullend vragen wij nog uw input over elektrische auto’s, verzekerbaarheid en betaaltransacties. Op het congres zullen we uitgebreid stilstaan bij de resultaten van de enquête.  

Invullen kost slechts enkele minuten van uw tijd. De antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt en de uitkomsten zijn niet te herleiden naar u en/of uw bedrijf. Invullen kan tot en met 15 december 2019! Kunnen we op uw medewerking rekenen?

Geen enquête ontvangen?

De uitnodiging met de link naar de enquête is afgelopen week nog een keer naar u verstuurd. Heeft u die mail gemist en zit hij ook niet in uw spambox? Stuur dan een mailtje naar onderzoek@bovag.nl. U ontvangt dan een nieuwe link. 

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en medewerking!  
 
Klik hier voor meer informatie over het jaarcongres
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring