Overheid wil 50 miljard in economie investeren; wat betekent dit voor u? Kom naar Prinsjesdag. De Nabeschouwing!

Laatste update 28 augustus 2019 Leestijd: 2 min

Het grote lekken is begonnen. De overheid zal op Prinsjesdag waarschijnlijk een groot investeringsfonds aankondigen, om de economische groei te stimuleren. Er wordt gesproken over een bedrag van wel vijftig miljard euro. Dit geld wordt gestoken in onder meer infrastructuur en dus mobiliteit, waar BOVAG ook hard voor lobbyt in Den Haag. Wat zijn de exacte plannen? Wat betekent dit op korte en lange termijn voor de sector, uw klanten en uw bedrijf? Maar ook: waarom wordt er gelekt? Hoe werkt dat eigenlijk allemaal in Den Haag, zo rond Prinsjesdag? Hoeveel invloed heeft BOVAG? U hoort het op ‘Prinsjesdag. De Nabeschouwing’ op 20 september in het BOVAGhuis in Bunnik.

Tijdens ‘Prinsjesdag, De Nabeschouwing’ op 20 september hoort u wat de plannen zijn van het kabinet, zoals gepresenteerd op Prinsjesdag, en wat het Klimaatakkoord betekent voor uw bedrijf. Én hoe BOVAG uw belangen behartigt. Toplobbyisten, politici, belangenbehartigers en BOVAG-kopstukken gaan over deze onderwerpen met elkaar in discussie onder leiding van Maarten Bouwhuis. Hij is een van de beste dagvoorzitters van Nederland en bekend als presentator bij BNR Nieuwsradio.

Op 20 september bent u vanaf 10.00 uur welkom in het BOVAGhuis in Bunnik. Het programma van ‘Prinsjesdag, De Nabeschouwing’ start om 10.30 uur en sluit om 13.00 uur af met een lunch. Kijk voor het gehele programma en alle sprekers op mijn.bovag.nl/prinsjesdag2019.

Klik hier om u direct aan te melden

 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring