3 redenen om u aan te melden voor de opleiding G607 gaskeuring

Laatste update 23 augustus 2019 Leestijd: 2 min

Steeds meer campinghouders in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk stellen het G607-keurmerk op het kampeermiddel verplicht. Dit doen zij op aansporen van hun verzekeraar, want ook die stelt het G607-keurmerk in toenemende mate als een verplichting. BOVAG organiseert samen met Gimeg een opleiding om Nederlandse monteurs voor deze keuring te certificeren. Na afronding van de opleiding mag u de keuring vijf jaar lang uitvoeren én heeft u de kans om een groeiende klantgroep te bedienen en ontzorgen. Meld u of uw monteur dan vóór 25 augustus aan voor de tweedaagse opleiding op 29 en 30 oktober.

BOVAG loopt graag voorop als het gaat om professionaliseren van de branche en het aanbieden van kwalitatief goede opleidingen. Vandaar dat BOVAG deze opleiding samen met Gimeg aanbiedt. Van monteurs die de opleiding tot nu toe hebben gevolgd, krijgt de opleiding een buitengewoon hoge waardering.

Meld u vandaag nog aan

Er zijn 150 kampeerbedrijven die u al voor gingen. Heeft u de opleiding G607 gaskeuring nog niet gevolgd? We geven u drie goede redenen om dit alsnog te doen:

  1. U ontvangt een officieel certificaat als u de opleiding succesvol heeft gevolgd, waarmee u vijf jaar lang de G607 gaskeuring mag uitvoeren.
  2. Met het certificaat heeft u ook de mogelijkheid om Duitse caravans en campers te onderhouden.
  3. U heeft de kans om een groeiende klantgroep te bedienen en te ontzorgen, waarmee u uw bedrijf positief profileert als professioneel kampeerbedrijf.

Ga naar mijn.bovag.nl/G607 om alles over deze opleiding te lezen en om u aan te melden.

Heeft u deze opleiding al eens gevolgd, maar bent u niet geslaagd? Herkansen kan ook dit najaar. Wilt u herkansen, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar caravancamper@bovag.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring