Verleng uw BOVAG Privacytool vóór 1 mei

Laatste update 25 april 2019 Leestijd: 2 min

Gebruikers van de BOVAG Privacytool dienen vóór 1 mei zélf hun licentie te verlengen. Na die datum stopt het programma automatisch.

U bent wettelijk verplicht uw AVG-verklaring up-to-date te houden. Wij adviseren dus om per direct de licentie te verlengen via onderstaande link. Tot 1 mei is gebruik van de BOVAG Privacytool voor BOVAG-leden kosteloos. Voor gebruik ná die datum heeft BOVAG met de Stichting AVG voor Verenigingen een speciale prijs afgesproken. Hierdoor betalen BOVAG-leden slechts € 60,- per jaar of € 15,- per kwartaal. Verlengt u niet, dan zullen uw gegevens volgens de AVG-wetgeving worden verwijderd. Uiteraard staat het leden vrij om zelf een andere AVG-leverancier te kiezen.

Steviger handhaven

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gaat dit jaar steviger inzetten op handhaving van de privacywet die vorig jaar is ingegaan. In 2018 lag de nadruk op voorlichting en uitleg. Inmiddels worden organisaties geacht bekend te zijn met de nieuwe wet en gaat men boetes uitdelen. Onlangs werden de boetegrondslagen gepubliceerd als voorbereiding. Heeft u de AVG nog niet op een andere manier geregeld, gebruik dan de BOVAG Privacytool. De tool heeft een lage prijs en is tevens de makkelijkste manier om aan de AVG-verplichtingen te voldoen.

Klik hier voor meer informatie over de BOVAG Privacytool.


Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring