Overheidscampagne ‘fietsverlichting’: maak ook gebruik van de campagnematerialen

Laatste update 05 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat start op zaterdag 13 oktober weer met de fietsverlichtingscampagne ‘Ik val op’. Fietsers in het verkeer zijn kwetsbaar, daarom is het belangrijk dat zij goed zichtbaar zijn. Goede verlichting verkleint het risico dat je in het donker wordt aangereden met twintig procent. Fietsbedrijven kunnen ook meeliften op de campagne en promotiematerialen bestellen via de website.

001-OW-basisbanner_300x250.pngOp de campagnewebsite worden posters op verschillende formaten aangeboden, met een variabele achtergrond. Het is zelfs mogelijk om de naam van uw gemeente erop te laten drukken. Klik hier voor meer informatie.

Tip: BOVAG heeft nog meer promotiematerialen, die helpen om fietsers extra zichtbaar te maken in het donker. Er zijn reflecterende hesjes die u weg kunt geven aan een lokale sportclub, zodat sporters na een training of wedstrijd veilig(er) naar huis kunnen fietsen. Het is ook mogelijk om hier uw eigen bedrijfsnaam op te laten drukken. Bestel deze hesjes via mijn.bovag.nl/sport.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring