Jaarcongres: ondernemers samen op reis naar morgen

Laatste update 29 oktober 2018 Leestijd: 3 min

Wat hebben aanhangwagenbedrijven, scooterbedrijven, rijscholen en motorbedrijven met elkaar gemeen? Ondernemerschap én de drive om de beste te willen zijn in hun vak. En dat is anno 2018 gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wat kunt u zelf doen om succesvol te (blijven) ondernemen en hoe kan het BOVAG-netwerk u daarbij helpen? Daarover gaat het gezamenlijke jaarcongres dat BOVAG organiseert op 3 december.

Die dag gaan rijschoolhouders, aanhangwagenbedrijven en scooter- en motorbedrijven samen op reis naar morgen. Naast een gezamenlijk programma organiseren we ook een afdelingsspecifiek gedeelte. Uiteraard wordt deze dag niet alleen informatief en nuttig, maar ook gezellig en ontspannen. Komende week valt uw ticket (de officiële uitnodigingskaart) bij u op de mat. Gaat u ook mee op reis?

De dag ziet globaal zo uit:

  • 13:30 uur Inloop en ontvangst
  • 14:00 uur Samen op reis naar morgen (plenair, deel 1)
  • 14:45 uur Pauze
  • 15:00 uur Afdelingsprogramma
  • 16:30 uur Pauze
  • 16:45 uur Samen op reis naar morgen (plenair, deel 2)
  • 18:00 uur Borrel en diner

Slotspreker | OMDENKEN

Het congresprogramma zit boordevol informatie en belangrijke zaken. Daarom sluiten we onze reis luchtig en leuk af met OMDENKEN. Deze club is vooral bekend van social media en bracht onder andere de boeken uit: ‘Ja-maar, wat als het lukt’ en ‘Ik ben oké, jij bent een SUKKEL’. OMDENKEN staat garant voor een leerzame, maar vooral ook grappige afsluiter. Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat OMDENKEN nog knap lastig is. Op de een of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes. Aan de hand van hilarische voorbeelden legt onze slotspreker uit wat OMDENKEN is en hoe fascinerend onze brein werkt.

Bedrijvenmarkt | Met gezamenlijke partners

Vertrouwd onderdeel van het programma is de Bedrijvenmarkt. Deze wordt georganiseerd samen met partners van BOVAG en de drie afdelingen, namelijk: Bovemij, Ford Nederland, Dation, Smit, VekaBest, Innovam, OOMT én de BOVAG Loopbaancoaches.

Aanmelden

Dit jaarcongres is gratis toegankelijk voor BOVAG-leden en écht een aanrader. Niet alleen voor u als directeur/eigenaar, maar zeker ook voor bijvoorbeeld uw chef werkplaats, vestigingsmanager of opleidingsmanager. Dus neem gerust een collega mee. Bent u 3 december zelf verhinderd? Laat dan een collega in uw plaats gaan!

Meer weten & aanmelden? Ga naar mijn.bovag.nl/bovagjaarcongres2018
 
Spotlight-afbeelding-400x150px.jpg

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring