Hoe neem je personeel mee in veranderingen?

Laatste update 26 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Hoe neem je je personeel mee in digitaliseringsomslag van je bedrijf? En zorg je dat je ook nog een van de best scorende werkgevers van Nederland bent? Charlotte Zelders, Head of Digital Acceleration bij PepsiCo (fabrikant van merken als Pepsi, Lay’s en 7Up), vertelt tijdens de workshop van Denk vooruit. Denk digitaal. op 20 november in het BOVAGhuis welke stappen zij heeft genomen. Meld u snel aan!

Naast PepsiCo zijn er ook twee sprekers die zorgen voor praktische kennis waar u direct mee aan de slag kunt:
  • Mark van Eijnden en Mitch van Maurik (RDC) geven u de do’s en don’ts op het gebied van e-mail marketing én concrete tips over hoe u uw conversie uit e-mail kunt verhogen.
  • Simon Slegers en Marieke Klauwers (Coosto) gaan in op reputatiemanagement: hoe weet u dat er op social media over u gesproken wordt en hoe gaat u om met vragen of negatieve recensies op social media?

Aanmelden

De workshop start om 13.30 uur en sluit rond 16.30 uur af met een borrel. Aan deze workshop zijn voor u als BOVAG-lid geen kosten aan verbonden. Het aantal plaatsen is wel beperkt, dus meld u snel aan om verzekerd te zijn van een plek. Ga voor meer informatie en om aan te melden naar mijn.bovag.nl/workshopdvdd.
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring