Duizend dagelijkse pauzemomentjes

Laatste update 23 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Op het BOVAG-terras op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 namen afgelopen editie zo’n duizend bezoekers per dag even een rustmomentje. In totaal telde de Jaarbeurs 36.112 bezoekers.

Iedereen die even een rustmoment inlaste op het BOVAG Terras ontving een koffiebeker en een servetje met BOVAG kampeertips. Daarnaast konden de bezoekers een mega rebus oplossen. Dit laatste is massaal gebeurd omdat er een BOVAG Onderhoudsbeurt mee te winnen viel, uitgevoerd door een BOVAG Caravan- of camperbedrijf.
 
Op de pop-upcamping buiten stonden iedere ochtend BOVAG-keurmeesters klaar om vertrekkende caravans en campers op verzoek te checken op banden, elektra en de gasinstallatie. Na de keuring ontvingen de eigenaren het nieuwe BOVAG-boekje vol caravan- of campertips.

Bestellen?

De praktische boekjes zijn te bestellen via de BOVAG Ledenwinkel, per doos van negentig stuks. Er is een camper- en een caravanversie leverbaar en het boekje is uitermate geschikt om mee te geven aan klanten die hun nieuwe caravan of camper komen ophalen. Wees er wel snel bij, want op is op.

Bestel hier de caravangids

Bestel hier de campergids

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring