Doe mee en schrijf nu in: WinterWasWeken 2019

Laatste update 25 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Januari is ook in 2019 de maand van de BOVAG WinterWasWeken. Opgeven hiervoor kan nog tot 15 november 2018.

Het succes van vorig jaar, waarbij maar liefst 65.304 consumenten hun actiecode invulden op www.winterwasweken.nl, zegt genoeg over de populariteit van de actie. Geef uw bedrijf daarom voor 15 november 2018 op via onderstaande button en maak van januari dé winterwasmaand.
 
Na inschrijving ontvangt u de kanskaarten met actiecode en de nodige promotiematerialen, inclusief een persbericht om de lokale media te laten weten dat uw bedrijf meedoet aan de BOVAG WinterWasWeken. In het persbericht wordt onder andere aandacht geschonken aan het fantastische prijzenpakket waar consumenten kans op maken na het online invullen van hun actiecode.
 
Hoofdprijs is een occasion ter waarde van € 10.000 die de winnaar zelf kan uitzoeken op onze eigen occasionsite, viaBOVAG.nl. Daarnaast geven we een reis weg voor twee personen naar Thailand, ter waarde van € 2.800 en talloze andere mooie prijzen, zoals weekendjes weg, TomTom navigatieapparatuur, rolkoffers, draadloze luidsprekers, slipcursussen etc.
 

Campagne


Om nog meer consumenten te trekken, voert BOVAG tijdens de WinterWasWeken een mediacampagne om de noodzaak van autowassen en -poetsen in de winter voor het voetlicht te brengen. Hierin worden consumenten opgeroepen om hun auto schoon te laten maken bij een van de deelnemende autowas- en poetsbedrijven. De campagne wordt ondermeer gepromoot met een socialmedia-campagne en een landelijke radiocampagne op grote lokale en online zenders.
 
Kortom: wilt u deze winter uw klanten iets extra’s bieden of extra klanten trekken, geef uw bedrijf dan via onderstaande button vóór 15 november op.
 
Klik hier om u aan te melden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring