Gezocht: bestuurslid Scooter Recycling Nederland

Laatste update 05 oktober 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven zoekt een gedreven, actieve scooterondernemer die midden in de branche staan en die zich de komende jaren wil inzetten voor het collectief in de branche. In het bestuur van Scooter Recycling Nederland is een plek vrij voor een scooterdealer die lid is van BOVAG.

Scooter Recycling Nederland (SRN) is een vrijwillig initiatief van de brom- en snorfietsbranche. SRN is in 2011 opgezet door RAI Vereniging en BOVAG, met als doel de milieuverantwoorde recycling van oude brom- en snorfietsen. Hierdoor komen nieuwe grondstoffen beschikbaar en worden milieugevaarlijke stoffen op de juiste wijze afgevoerd.

Profiel

U hoeft geen bestuurlijke ervaring te hebben voor deze functie, maar u bent wel enthousiast, kunt een aantal keer per jaar vrij maken om een bestuursvergadering bij te wonen, heeft een eigen mening over milieuverantwoorde demontage en kunt breder dan uw eigen onderneming kijken. Leden die vragen hebben, kunnen zich melden via gt@bovag.nl of (030) 659 54 16.

Aanmelden

Herkent u zichzelf in dit profiel en heeft u zin en tijd om u voor de branche in te zetten? Stuur dan vóór 15 oktober een mail naar gt@bovag.nl onder vermelding van 'vacature bestuurslid SRN'. Aanmeldingen worden vertrouwelijk behandeld.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring