BOVAG Vakman Game-beker winnen? Aanmelden kan t/m 28 oktober!

Laatste update 26 oktober 2018 Leestijd: 2 min

Nog tot en met 28 oktober 2018 kunnen BOVAG-fietsondernemers de Vakman-app downloaden om mee te dingen naar de Vakman Game-beker 2018. Meedoen levert uw bedrijf en uw team echter veel meer op dan alleen een beker. Download de app daarom zo snel mogelijk.

Medewerkers die klantgericht werken, goede verkoop- en technische vaardigheden hebben en onderling prettig samenwerken. Daar tekent elke fietsondernemer voor. Nu zijn daar vanzelfsprekend cursussen voor, maar daarvoor ontbreekt vaak de tijd.
 
De BOVAG Vakman Game-app springt hier op in door uw mensen via opdrachten meer te leren over zaken zoals het stellen van verkoopdoelen en het herkennen van de verschillende klanttypen. Ook het teamgevoel wordt gestimuleerd: wie verwisselt het snelst een band of wie verrast een klant het best. Door deze opdrachten krijgt de samenwerking tussen werkplaats en verkoop enerzijds en het hele team én de klant anderzijds een echte boost.
 
U speelt met uw team tegen de teams van collega-ondernemers, waardoor resultaten vergeleken kunnen worden. Het beste team wint de Vakman Game-beker. De winnaar hiervan wordt bekend gemaakt op 17 december en tot die tijd krijgen de deelnemers geregeld uitdagende opdrachten.

App downloaden 


Kijk voor meer informatie op de speciale Vakman-webpagina, download de app uiterlijk 28 oktober 2018 en meld u aan. De app is te vinden in zowel de App Store als de Google Play Store en is gratis en exclusief voor BOVAG-leden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring