BOVAG GT zoekt versterking voor de ledenraad

Laatste update 05 oktober 2018 Leestijd: 2 min

De ledenraad bepaalt mede de koers van de vereniging en komt vier à vijf keer per jaar bij elkaar. Wilt u als motor- of scooterondernemer ook meedenken en -praten over deze koers? Aanmelden is mogelijk tot en met 19 oktober.

Van leden van de ledenraad van BOVAG wordt uiteraard het een en ander verwacht. Vanzelfsprekend volgt u de ontwikkelingen in de mobiliteitssector en voelt u zich betrokken bij deze sector. Als lid van de ledenraad spreekt u namens alle leden van BOVAG. U weet daarom wat er speelt in de mobiliteitsbranche en hebt regelmatig contact met de achterban. Lid zijn van de ledenraad is een rol die vrijwillig is, maar niet vrijblijvend. We vragen commitment aan de ledenraad voor een periode van vier jaar. Het is niet erg als u in deze rol nog veel moet leren, maar we gaan er wel vanuit dat u deze taak serieus neemt, dat u een enthousiast deelnemer bent en aanwezig bent tijdens de bijeenkomsten. Lid zijn van de ledenraad betekent dat u de kans kunt grijpen om mede de koers van de vereniging te bepalen. Uiteraard bent u BOVAG-lid en kunt u goed communiceren en samenwerken.

Benoeming

Na uw aanmelding nodigen wij u uit voor een gesprek met de afdelingsvoorzitter en een bestuurslid. Na dat gesprek wordt gekeken of u in aanmerking komt voor de functie. Vervolgens draagt het bestuur u als kandidaat voor tijdens het formele gedeelte van de Algemene Ledenvergadering op 3 december in Fort Voordorp in Groenekan.

Meld u uiterlijk 19 oktober aan

Wilt u in aanmerking komen voor de functie in de ledenraad? Stuur dan uiterlijk 19 oktober een e-mail met een korte motivatie naar gt@bovag.nl onder vermelding van 'vacature ledenraad'. Voor meer informatie kunt u bellen met branchemanager Christa Grootveld via (030) 659 53 45.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring