5 redenen om u aan te melden voor de kennissessie ‘Bedrijfsoverdracht en -beëindiging’

Laatste update 24 oktober 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG organiseert samen met H&L Accountants & Belastingadviseurs, speciaal voor fietsbedrijven, de kennissessie ‘Bedrijfsoverdracht en -beëindiging’ in Eindhoven en Zwolle. Daarin komen de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging aan bod. Heeft u zich nog niet aangemeld? We geven u 5 redenen waarom u deze kennissessie niet mag missen!

  1. Praktisch toepasbaar: de kennissessie ‘Bedrijfsoverdracht en -beëindiging’ neemt u stapsgewijs mee in de belangrijkste onderdelen van een overdracht, verkoop en beëindiging. Denk aan de fiscale en financiële aspecten ervan.
  2. Bijtijdse voorbereiding: een goede bedrijfsoverdracht neemt ongeveer vijf jaar in beslag. Ook al heeft u op dit moment geen concrete plannen, dan nog is het goed om te weten waar u op moet letten.
  3. Bron van ervaring: H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft jarenlange ervaring met bedrijfsverkopen, -overdrachten en -beëindigingen in de fietsbranche, niet zomaar te vergelijken maar andere bedrijven, zij weten dus precies waar u aan moet denken.
  4. Direct antwoord: tijdens en na afloop van de kennissessie is er volop ruimte voor het stellen van vragen aan H&L Accountants.
  5. Netwerken: U kunt tijdens de inloop en de borrel in gesprek gaan met collega-fietsbedrijven.

Data en locaties

  • Maandag 12 november – Van der Valk Hotel Eindhoven
  • Maandag 26 november – Van der Valk Hotel Zwolle
De avond start om 18.30 uur met soep en een broodje. Het inhoudelijke programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur met een borrel.

Kosten

Voor deelname aan de sessie vragen wij een eigen bijdragen van €50,- per bedrijf (maximaal 2 personen per bedrijf). Na afloop van de bijeenkomst sturen wij hiervoor een factuur.

Klik hier om u aan te melden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring