Wilt u inzicht in de verhuurbranche?

Laatste update 16 november 2018 Leestijd: 2 min

Beantwoord dan een paar korte vragen over uw bedrijf. BOVAG gaat een beeld schetsen van hoe de verhuur- en deelautobranche eruit ziet, want er zijn momenteel weinig cijfers over bekend. Hoe meer verhuur- en deelbedrijven het onderzoek invullen, des te representatiever de uitkomsten. Wilt u vijf minuten de tijd nemen voor het onderzoek? U hoort de resultaten op het jaarcongres van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven op 9 januari.

Het onderzoek levert belangrijke informatie voor u op, u weet bijvoorbeeld waar uw bedrijf staat ten opzichte van andere verhuurders. En doordat dit onderzoek jaarlijks wordt gedaan, kunnen ook trends en ontwikkelingen in de branche in kaart worden gebracht.

Afdelingsplannen 2019

De laatste vraag gaat over het beleid voor het volgend jaar. Aan de hand van een paar stellingen kunt u aangeven hoe belangrijk u de speerpunten vindt, die de afdeling BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven heeft opgesteld. Met uw antwoorden kunt u invloed uitoefenen op het beleid voor het komend jaar.

Korte vragenlijst

Het onderzoek bestaat uit vijf korte vragen, zodat invullen u maar een paar minuten tijd kost. De antwoorden worden geheel anoniem verwerkt en zijn niet herleidbaar naar uw bedrijf. Invullen kan uiterlijk 25 november. De link naar het onderzoek heeft u per mail ontvangen. Is dat niet het geval? Dan kunt u een mailtje sturen naar onderzoek@bovag.nl.

Jaarcongres in Klarenbeek

De resultaten van het onderzoek worden op 9 januari gepresenteerd op het jaarcongres in Klarenbeek. Een dag om niet te missen, want dit is hét event in de verhuurbranche. Relevante thema’s in de verhuurbranche, zoals criminaliteit, verzekerbaarheid van het wagenpark en Mobility as a Service passeren de revue. Ook is er volop tijd om bij te praten met collega’s in de branche. U bent 9 januari vanaf 14.00 uur van harte welkom bij Veerkracht in Klarenbeek. Ga voor het gehele programma en om aan te melden naar mijn.bovag.nl/jaarcongresverhuur2019

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring