ViaBOVAG: deelnemers ontvangen vanaf nu wekelijks managementinformatie

Laatste update 06 november 2018 Leestijd: 2 min

Als deelnemer van viaBOVAG wilt u ongetwijfeld weten hoe de advertenties van uw vestiging presteren. Hoeveel auto’s heeft u afgelopen maand opviaBOVAG.nl geadverteerd? En hoeveel leads heeft dit opgeleverd? Daarom ontvangt u vanaf nu wekelijks de statistieken van uw vestiging. En maandelijks de statistieken op contractniveau (alle vestigingen tezamen).

Het doel van de wekelijkse rapportage is om u meer informatie te geven in de prestatie van uw advertenties op viaBOVAG. U ziet welke advertentie goed scoort en waar ruimte is voor verbetering. Door te leren van de cijfers, vergroot u uw verkoopkansen. Om u nog meer inzicht te geven, wordt er momenteel gewerkt aan een online dashboard waarin u uw eigen data kunt bekijken en samenstellen. Tot die tijd ontvangt u een wekelijkse rapportage.

Korte enquête

Wat vindt u van de managementinformatie die u ontvangt? Heeft u nog wensen of suggesties? Graag vragen we u dit te laten weten via een korte enquête. Invullen kost u hooguit een paar minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Klik hier voor de enquête

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring