De pagina wordt geladen...

Bovag logo
ViaBOVAG: deelnemers ontvangen vanaf nu wekelijks managementinformatie
0%
Terug

ViaBOVAG: deelnemers ontvangen vanaf nu wekelijks managementinformatie

Laatste update 06 november 2018Leestijd: 1 min
Artikel header afbeelding

Als deelnemer van viaBOVAG wilt u ongetwijfeld weten hoe de advertenties van uw vestiging presteren. Hoeveel auto’s heeft u afgelopen maand opviaBOVAG.nl geadverteerd? En hoeveel leads heeft dit opgeleverd? Daarom ontvangt u vanaf nu wekelijks de statistieken van uw vestiging. En maandelijks de statistieken op contractniveau (alle vestigingen tezamen).

Het doel van de wekelijkse rapportage is om u meer informatie te geven in de prestatie van uw advertenties op viaBOVAG. U ziet welke advertentie goed scoort en waar ruimte is voor verbetering. Door te leren van de cijfers, vergroot u uw verkoopkansen. Om u nog meer inzicht te geven, wordt er momenteel gewerkt aan een online dashboard waarin u uw eigen data kunt bekijken en samenstellen. Tot die tijd ontvangt u een wekelijkse rapportage.

Korte enquête

Wat vindt u van de managementinformatie die u ontvangt? Heeft u nog wensen of suggesties? Graag vragen we u dit te laten weten via een korte enquête. Invullen kost u hooguit een paar minuten. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Klik hier voor de enquête
Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.