The BOVAG Vakman Game is ON!

Laatste update 02 november 2018 Leestijd: 2 min

De BOVAG Vakman Game, een app waarmee medewerkers van fietsbedrijven op ludieke wijze hun klantgerichtheid en verkoopvaardigheid verder kunnen verbeteren, net zoals de samenwerking binnen het team, is nu al een succes.

De inschrijving voor de BOVAG Vakman Game is ondertussen gesloten. De afgelopen weken hebben maar liefst 52 teams, met in totaal 198 spelers, zich aangemeld om een gooi te doen naar de BOVAG Vakman Game-beker.
 
Met veel enthousiasme hebben de deelnemende teams ondertussen een teamfoto gemaakt en geüpload. Ook is er per team een vast wekelijks moment gepland waarop werkplaats- en verkoopteam samenkomen om te werken aan de missies die via de Vakman-app binnenkomen. Een teamfoto maken en een overlegmoment plannen waren overigens de eerste missies waarmee punten verdiend konden worden. Dus die punten zijn al binnen.
 
Tot 5 november kunnen teams de missie Nationale Klant IQ Test doen, waarbij allerlei vragen aan bod komen over de steunzoekende koper of de pragmatische koper, twee verschillende klanttypen die je op deze manier leert herkennen, een van de doelen van het spel. Daarnaast kunnen spelers van de VakmanGame gedurende de looptijd van de game meedoen aan de ‘Snel, sneller snelst’-missie: hiervoor moet een filmpje gemaakt worden van een bandenwissel, waarbij de snelste tijd uiteindelijk wint.
 

Uitslag op 17 december

 
Nog tot en met 17 december rollen er wekelijks bijzondere opdrachten binnen via de Vakman-app die elke deelnemer heeft gedownload. Op die laatste dag wordt bekend gemaakt wie er uiteindelijk vandoor gaat met de BOVAG Vakman Game-beker.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring