RODI Personenauto’s: vul ‘m nu snel in!

Laatste update 30 november 2018 Leestijd: 2 min

De RODI-vragenlijst is donderdag 29 november per e-mail naar alle autodealers verzonden. Stuur de enquête zo snel mogelijk ingevuld retour.

Het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) wordt elk jaar uitgevoerd om de relatie tussen dealers en importeurs in kaart te brengen. Zowel de goede aspecten, als ook de knelpunten komen zo aan het licht. De dealerverenigingen kunnen met deze resultaten in gesprek gaan met de importeur, met als doel om de samenwerking tussen dealers en importeurs verder te verbeteren.

De RODI wordt alleen naar directeur-eigenaren van de organisatie verzonden. Daarnaast wordt in de vragenlijst rekening gehouden met de sales- of aftersalesactiviteiten van uw organisatie. Dit betekent dat in sommige gevallen de vragenlijst langer kan zijn dan u gewend bent. U ontvangt per merk een aparte RODI. Deze wijzigingen zijn het resultaat van een intensievere samenwerking met de dealerverenigingen. Ook de gebruikte adressen zijn door uw dealervereniging aan BOVAG ter beschikking gesteld.

De resultaten van het RODI-onderzoek worden eind maart bekendgemaakt.

Heeft u geen e-mail gezien? Controleer dan uw map met ongewenste mail. U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring