Nu beschikbaar: BOVAG Toekomstvisie Schadeherstel 2030

Laatste update 29 november 2018 Leestijd: 2 min

De ruim 150 leden die de BOVAG-bijeenkomst voor schadeherstelbedrijven bezochten, hebben er al kennis mee gemaakt: de Toekomstvisie Schadeherstel 2030. Een studie naar de toekomstbestendigheid van de branche en daarom interessant leesvoer. Het rapport is vanaf nu (online en gedrukt) beschikbaar.

Het rapport, een coproductie van BOVAG en adviesbureau Roland Berger, maakt duidelijk dat de schadeherstelbranche de komende jaren sterk gaat veranderen, inclusief de omvang en de samenstelling van het schadevolume. Om de veranderingen en het toekomstig schadelandschap helder te krijgen, is de Toekomstvisie Schadeherstel 2030 opgesteld. Op basis van cijfers, ontwikkelingen en trends wordt een beeld geschetst waarmee de branche tot 2030 te maken krijgt.
 
Een beeld dat, zo bleek tijdens de goed bezochte bijeenkomst, stof tot nadenken geeft. Immers, een van de belangrijkste conclusies uit het rapport is dat het gemiddeld schadebedrag toeneemt terwijl het aantal schades daalt. Dit zorgt er voor dat het totale schadevolume tot 2030 met ruim dertig procent zal afnemen.
 

Downloaden, lezen of bestellen


Toekomstvisie Schadeherstel 2030 is vanaf nu via onderstaande mogelijkheden te downloaden of te lezen. Heeft u liever een gedrukt exemplaar, dan kunt u een e-mail sturen naar schadeherstel@bovag.nl. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring