Hoe spelen Henk van Dijk en Stan Evers in op veranderingen?

Laatste update 22 november 2018 Leestijd: 2 min

De kracht van het fietsbedrijf is het thema van de ledenbijeenkomst van BOVAG Fietsbedrijven op 29 november. Henk van Dijk (Banierhuis, acht fietsenwinkels in regio Utrecht) en Stan Evers (Zoevers, Nijmegen) vertellen op 29 november hoe zij omgaan met veranderingen om hun fietsbedrijf succesvol te houden en hoe zij voorsorteren op de toekomst. Laat u ook inspireren door hun verhaal en meld u aan voor deze bijeenkomst in het BOVAGhuis!

Het verhaal van Henk en Stan is de aanzet voor de rondetafelgesprekken die daarna volgen. Ondernemers lopen vaak tegen dezelfde uitdagingen aan en gaan zelf het wiel opnieuw uitvinden. Door op deze manier met elkaar in gesprek te gaan, kunt u leren van elkaar en gaat u met nieuwe kennis en ideeën naar huis. Leuke bijkomstigheid is dat u andere ondernemers ook informeel beter leert kennen. Bent u er ook bij op 29 november?

OMDENKEN

Tijdens de ledenbijeenkomst hoort u natuurlijk ook meer over actuele ontwikkelingen in fietsland en komt de samenwerking tussen dealer en fabrikanten aan bod. OMDENKEN geeft een leerzame én humoristische clinic. Aan de hand van hilarische voorbeelden hoort en ervaart u wat omdenken is en hoe fascinerend ons brein werkt.

Programma en aanmelden

Vanaf 14.30 uur bent u welkom in het BOVAGhuis in Bunnik, en rond 18.00 uur eindigt het programma met een borrel en heerlijke barbecue. Het hele programma vindt u op mijn.bovag.nl/ledenbijeenkomstfiets.

Meld u snel aan!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring