Ledenbijeenkomst fietsbedrijven: hoe maak je van een bedreiging een kans?

Laatste update 02 november 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de ledenbijeenkomst van BOVAG Fietsbedrijven op donderdag 29 november geeft Omdenken een clinic. Daarin leert u door anders te kijken op nieuwe ideeën en inzichten te komen, en op een positieve manier met veranderingen om ons heen om te gaan. Een leerzaam en interactief programma met veel humor. U gaat naar huis met inspiratie om uw bedrijf nog sterker te maken. Meld u gauw aan voor deze bijeenkomst in het BOVAGhuis in Bunnik.

Naast deze Omdenken-clinic staat er nog meer op het programma. We bespreken actuele dossiers, actuele ontwikkelingen in fietsland en ook komt de samenwerking tussen dealer en fabrikanten aan bod. Nieuw is dat we rondetafelgesprekken gaan voeren met elkaar. Vaak blijkt dat ondernemers tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden. Door op deze manier met elkaar in gesprek te gaan, kunt u leren van elkaar en gaat u met nieuwe kennis en ideeën naar huis. We sluiten de dag samen af met een heerlijke barbecue, waarbij er genoeg tijd is om bij te praten met collega’s.

Vanaf 14.30 uur bent u welkom in het BOVAGhuis in Bunnik, en rond 18.00 uur eindigt het programma met een borrel en barbecue. Klik hier voor het gehele programma.

Meld u direct aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring