ViaBOVAG.nl is in de lucht

Laatste update 08 mei 2018 Leestijd: 2 min

BOVAG’s eigen occasionsite viaBOVAG.nl is gelanceerd. De site staat open aan de achterkant én aan de voorkant. Dit betekent dat deelnemers auto’s kunnen plaatsen en dat klanten auto’s kunnen zoeken. De eerste 21.000 occasions van BOVAG-bedrijven staan er op.

Bent u al deelnemer, maar staan uw auto’s er nog niet op?

Ga dan snel aan de slag met uw auto’s. Vraag eenmalig een koppeling met viaBOVAG.nl aan bij de leverancier van uw Voertuig Management Systeem (VMS). Dat kan met een mailtje of een belletje. Zij kunnen ervoor zorgen dat viaBOVAG.nl zichtbaar wordt in uw VMS. ViaBOVAG.nl heeft ervoor gezorgd dat de noodzakelijke technische koppelingen daarvoor allemaal gereed zijn.

Bent u nog geen deelnemer, maar heeft u wel interesse?

Meld u dan aan via autobedrijven@viabovag.nl of bel (020) 549 39 50. Weten hoe adverteren in zijn werk gaat? Zie daarvoor de Q&A over viaBOVAG.nl. Let op: grijze kentekens kunnen er nog niet op. Dat volgt snel.

Laten we samen de site snel verder vullen! Zodat we op 4 juni, als we los gaan met de grote publiekscampagne, de klanten verrassen met een prachtige site vol betrouwbare garantie-auto’s van BOVAG-bedrijven. Intussen werken wij hard aan uitbreidingen en verbeteringen, en het oplossen van kinderziektes.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring