NOVE organiseert innovatiebijeenkomst over lng

Laatste update 09 mei 2018 Leestijd: 2 min

De NOVE-sectie GAS organiseert op donderdag 24 mei een innovatiebijeenkomst over lng in Den Hoorn, die ook toegankelijk is voor leden van BOVAG Tankstations. Op deze dag wordt een beeld geschetst van ontwikkelingen in de lng-markt en wat er nodig is om op een tankstation lng te gaan verkopen, bijvoorbeeld op het gebied van financiën en regelgeving.

Het is een laagdrempelige bijeenkomst, waarbij vragen en uitdagingen bij de opzet van een lng-tankstation gekoppeld worden aan mogelijke oplossingen.

Programma

Om 13.15 uur (inloop vanaf 13.00 uur) begint de bijeenkomst in Den Hoorn/Delft met enkele presentaties, waarbij drie verschillende partijen visies en bovenal ervaringen delen.

Rond 14.30 uur volgt een bezoek aan het lng-tankpunt van PitPoint bij het TruckEasy tankstation in Den Hoorn/Delft, waar gelegenheid is om voor en achter de schermen te kijken en te spreken met de spelers in de markt.

Aanmelden

De bijeenkomst is bedoeld voor brandstofleveranciers en tankstationhouders die overwegen om te starten met de verkoop van lng. Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mailtje naar info@nove.nl.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring