Al 25.000+ occasions op viaBOVAG.nl; doe ook mee!

Laatste update 18 mei 2018 Leestijd: 2 min

Op viaBOVAG.nl, de occasionsite van en voor BOVAG-bedrijven, staan inmiddels meer dan 25.000 auto’s, en dat aantal groeit gestaag. Die auto’s zijn afkomstig van ruim 1.400 vestigingen van BOVAG-bedrijven.

viaBOVAG275.jpgBOVAG is trots dat na enkele weken al zo veel ondernemers zich hebben verbonden aan het eigen occasionportaal van BOVAG-bedrijven. Ze hebben stuk voor stuk getekend voor deelname tot en met 2019. Maar natuurlijk zou het mooi zijn als dat er nog veel meer worden. Doet u al mee? Zo niet, meld u dan aan via autobedrijven@viabovag.nl of bel (020) 549 39 50. Weten hoe adverteren in zijn werk gaat? Zie daarvoor de Q&A over viaBOVAG.nl.

Over twee weken gaat de grote consumentencampagne van start. Dan gaan we de klant, úw klant, vertellen over viaBOVAG. Dat doen we via grote masten langs de snelweg, billboards in steden, uitgebreide internetreclame en radiospotjes. Nederland zal er niet omheen kunnen dat viaBOVAG gelanceerd is. En dat daar de betere occasions te vinden zijn, stuk voor stuk met BOVAG Garantie en Omruilgarantie.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring