Ruud Bindels benoemd tot lid van verdienste

Laatste update 09 maart 2018 Leestijd: 2 min

Ruud Bindels is tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 maart benoemd tot lid van verdienste van BOVAG Rijscholen. Hij kreeg deze benoeming als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor de afdeling in de afgelopen twaalf jaar. Op de ALV nam hij afscheid als bestuurslid, maar werd hij ook voorgedragen als kandidaat voor de BOVAG Ledenraad.

Ruud Bindels van Verkeersschool Tilburg in Tilburg begon bij de afdeling Rijscholen als voorzitter van de divisie Management (DMA). Deze divisie zocht interessante onderwerpen en grotere vraagstukken uit voor BOVAG-leden. Ook organiseerden zij (thema)bijeenkomsten voor grote rijscholen. Als voorzitter van DMA zat Ruud in het afdelingsbestuur en bekleedde daar, onder voorzitterschap van Boudewijn Bruinsma, de rol van vicevoorzitter. Het belangrijkste wapenfeit is het VTL-dossier waar Ruud zijn tanden in heeft gezet en aanhangig heeft gemaakt bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

BGF

Ruud was aanwezig bij de vele gesprekken met het CBR, waar hij actief en vol vuur de belangen van rijscholen behartigde. Daarnaast was hij nauw betrokken bij besprekingen met Bovemij over het nieuwe Garantie Fonds Rijscholen (BGF). Bindels speelde vaak een cruciale rol op ledenbijeenkomsten in 2016 als het ging over het BGF nieuwe stijl.

Passie

Na zijn tweede bestuurstermijn heeft het bestuur Ruud gevraagd penningmeester te worden (zonder stemrecht) en dat heeft hij tot 8 maart 2018 gedaan. Na meer dan twaalf jaar van (passie)volle inzet heeft het bestuur van afdeling Rijscholen Ruud Bindels nu voordragen als lid van verdienste als blijk van grote waardering. Tijdens de ALV heeft algemeen directeur Peter Niesink hem namens het verenigingsbestuur benoemd.

Ledenraad

Ruud zal voorlopig nog actief blijven binnen BOVAG. Tijdens de ALV zijn de leden ermee akkoord gegaan om hem voor te dragen als vertegenwoordiger in de BOVAG Ledenraad.

Ruud-B-benoeming.jpg
Foto (van links naar rechts): Frank Hoornenborg (voorzitter BOVAG Rijscholen), Ruud Bindels en Peter Niesink (algemeen directeur BOVAG)

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring