Elektrisch rijden: de impact op het onafhankelijk autobedrijf

Laatste update 16 maart 2018 Leestijd: 2 min

Onderzoeksbureaus doen volop prognoses over hoe elektrisch vervoer zich gaat ontwikkelen. Maar hoe zit het nu echt? Rijdt iedereen over tien jaar elektrisch? Tijdens de zes regiobijeenkomsten van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven krijgt u een uniek inkijkje in de brandstoffen van het huidige wagenpark en hoe dit gaat verschuiven tot aan 2030. Daarbij hoort u ook wat de impact is op bijvoorbeeld de aftersales van het autobedrijf. Meld u snel aan!

BOVAG heeft onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van de brandstofsoorten, maar ook naar wat de gevolgen zijn voor het verdienmodel van autobedrijven. Er is daarbij onderscheid gemaakt tussen onafhankelijke autobedrijven en autodealers. Dat is in eerdere onderzoeken nog niet gedaan! Wilt u weten wat uw bedrijf te wachten staat? Wees er dan bij op een van de regiobijeenkomsten! Daar staat dit onderwerp onder andere op de agenda.

Data & locaties

BOVAG is op de volgende data bij u in de buurt:

  • 12 april - Van der Valk, Assen
  • 18 april - La Place, Bergen op Zoom
  • 19 april - Van der Valk, Nieuwerkerk aan den IJssel
  • 23 april - Van der Valk, Apeldoorn
  • 24 april - Van der Valk, Oostzaan
  • 25 april - Van der Valk, Eindhoven

U wordt tijdens de regiobijeenkomsten om 17.30 uur ontvangen met een warm buffet. Als u liever thuis eet, kunt u om 18.30 aanschuiven voor een kopje koffie of thee. Het programma start vervolgens om 19.00 en omstreeks 21.30 uur wordt de avond afgesloten met een gezellige borrel.

Meld u direct aan

Klik hier voor het gehele programma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring