Waarom is het belangrijk dat je meedoet met het BOVAG Salarisonderzoek?

Laatste update 01 mei 2024 Leestijd: 2 min

Inmiddels loopt het BOVAG Salarisonderzoek al een maand. Met dit onderzoek wil BOVAG een goed beeld krijgen van de werkelijk betaalde salarissen in de mobiliteitsbranche. Heb jij dit al ingevuld? Afhankelijk van je bedrijfsgrootte neemt dit even tijd in beslag, maar het is wel belangrijk dat je het invult.

We zetten de belangrijkste redenen voor je op een rijtje:
  1. De uitkomsten van het salarisonderzoek geven een goed beeld van je concurrentiepositie als werkgever ten opzichte van andere branches. En van de mobiliteitsbranche vergeleken met andere branches waar bijvoorbeeld technisch personeel werkzaam is.
  2. In ruil voor je deelname krijg je toegang tot een uitgebreide rapportage, en exclusief toegang tot een webinar waarin de belangrijkste conclusies van het onderzoek besproken worden.
  3. De cijfers uit het onderzoek geven BOVAG inzichten die weer gebruikt kunnen worden bij toekomstige cao-besprekingen.
Hoe meer bedrijven meedoen, groot en klein, hoe beter het beeld van de betaalde salarissen. Doe daarom mee aan het salarisonderzoek. Zoek de remindermail die je dinsdag 30 april hebt ontvangen op en vul het formulier vandaag nog in. Het onderzoek sluit op vrijdag 17 mei.

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op mijn.bovag.nl/salarisonderzoek

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring