Gezocht: innovatieve ondernemers voor de Automotive Innovation Award

Laatste update 25 juni 2018 Leestijd: 2 min

Werkt uw bedrijf aan een innovatief product of een baanbrekende dienst met een grote impact op de mobiliteitssector? Pak dan deze unieke kans om dat aan de media, politiek en heel Nederland te laten zien, en schrijf u in voor de Automotive Innovation Award!

BOVAG is één van de initiatiefnemers van de Automotive Innovation Award (AIA), en hoopt  dat veel BOVAG-bedrijven met slimme innovaties zich aanmelden voor de verkiezing. Er zijn drie categorieën: Services, Technology en Challenging Concepts. Heeft u een bedrijf dat zich bezighoudt met innovatieve diensten gericht op de consument, technische productinnovaties of ideeën die nog in de ontwikkelfase zitten? Schrijf u dan in voor de AIA, of nomineer een collega-bedrijf.

Inschrijven kan tot 1 oktober 2018 via www.automotiveinnovationaward.nl. Een onafhankelijke jury, onder leiding van Jan Peter Balkenende, beoordeelt de inzendingen op innovatiekracht, relevantie en toepasbaarheid. Uit de genomineerden worden negen finalisten gekozen. De ontknoping vindt plaats op 11 februari 2019 in het Louwman Museum in Den Haag.

Bekijk hieronder de persoonlijke video-oproep van Jan Peter Balkenende.

De Automotive Innovation Award is een initiatief van BOVAG, ANWB, AutomotiveNL, LeasePlan, RAI Vereniging en Roland Berger.

Foto: Automotive Innovation Award

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring