Drie nieuwe bestuursleden Aanhangwagenbedrijven benoemd tijdens ALV

Laatste update 06 juni 2018 Leestijd: 2 min

Tijdens de extra Algemene Ledenvergadering voor Aanhangwagenbedrijven zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd. De informatieve dag in het BOVAGhuis werd afgesloten met een feestelijke voorjaarsbarbecue, waar de leden uitgebreid met elkaar konden bijpraten.

In verband met de verkiezing van drie nieuwe bestuursleden voor BOVAG Aanhangwagenbedrijven vond op maandag 4 juni een extra Algemene Ledenvergadering plaats. Oorspronkelijk ging het om twee vacatures, maar door het vertrek van bestuurslid Jan Ansems werden dat zelfs drie vacatures. Naar aanleiding van de oproep van BOVAG op de laatste ALV werden er diverse aanmeldingen gedaan. Drie daarvan werden gisteren voorgedragen aan de leden. Luviek Maassen van Steeghs Aanhangwagens, Gerard van Wijk van Van Wijk Aanhangwagens en Marco Oudshoorn van Ko van den Berg Aanhangwagens werden met instemming van de leden benoemd. 
 
Daarnaast werden de leden bijgepraat over lopende projecten, zoals het gebruik van digitale formulieren, steekproeven en een nieuw model voor schouwingen. Ook de meest recente verkoopcijfers en de mogelijkheid om het landelijke waarschuwingssystem ELENA te gebruiken kwamen voorbij. De ALV werd afgesloten met BOVAG-jurist Melle Koelemaij, die de leden uitleg gaf over de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Na afloop van de ALV genoten de leden van een heerlijke voorjaarsbarbecue op het terras van het BOVAGhuis, waar zij uitgebreid met elkaar konden bijpraten.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring