Christa Grootveld nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven

Laatste update 06 juni 2018 Leestijd: 2 min

Christa Grootveld start binnenkort als nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven. Christa combineerde tot voor kort binnen BOVAG de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) en de afdeling Rijscholen.

ChristaGrootveld.jpgDe combinatie gemotoriseerde tweewielers en fietsen is een logische. Logischer dan GT en rijscholen, waar de onderwerpen en dossiers toch veel meer uiteen liggen. Te meer daar er de afgelopen jaren voertuigcategorieën zijn ontstaan die op het snijvlak van GT en fiets liggen, denk aan de e-bike en speedpedelec. BOVAG verwacht dan ook de nodige synergie door deze nieuwe combinatie van afdelingen.

Christa Grootveld: “Ik heb er zin in om te starten binnen deze afdeling en kennis te maken met de fietsleden. Als branchemanager GT heb ik de afgelopen vijf jaar al veel ervaring met tweewielers opgedaan. Ik kijk ernaar uit om me in te zetten voor de afdeling Fietsbedrijven en de fietsondernemers, en vanuit BOVAG mee te denken met de uitdagingen die de branche op zich af ziet komen.”

Christa volgt Willem Helwegen op, die de functie de afgelopen maanden ad interim vervulde. Niels Hansen, voormalig branchemanager Fietsbedrijven, blijft binnen de afdeling verantwoordelijk voor het dossier ‘dealerverenigingen’. Daarnaast is hij bij BOVAG verantwoordelijk voor business development. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring